eur:
392.54
usd:
352.14
bux:
73141.98
2024. augusztus 21. szerda Hajna, Sámuel
Gera Zoltán volt magyar válogatott labdarúgó, aki a labdarúgó Európa-liga döntő helyszínét, Budapestet képviseli, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában tartott sorsoláson 2023. március 17-én. A negyeddöntős párharcok első mérkőzéseit április 13-án, a visszavágókat pedig április 20-án rendezik. Az elődöntők első meccseire május 11-én, a visszavágókra május 18-án kerül sor. A sorozat döntőjének a budapesti Puskás Aréna ad otthont május 31-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Keystone/Martial Trezzini

Hivatalos: elköszönt Gera Zoltántól a Vasas

Távozik Csizmadia Csaba is.

"A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk Gera Zoltán vezetőedzővel, valamint Csizmadia Csaba asszisztensedzővel. Köszönjük nekik, amit a Vasasért tettek, további edzői karrierjükhöz pedig sok sikert kívánunk" - olvasható a Vasas honlapján.

Ameddig a távozó szakemberek végleges pótlása nem történik meg, az NB II-es együttes irányítását ideiglenesen megbízott vezetőedzőként az NB III-as csapatunk edzője, László András veszi át. A szerda délutáni edzést már ő tartja az első csapatnak – idézi a portál Nagy Miklós sportigazgatót.

Mint a Nemzeti Sport írta, a 45 éves szakember a Tatabánya ellen elveszített hazai bajnoki után sokatmondó nyilatkozattal utalt egy esetleges váltásra.

„Sajnos alázatból a Tatabánya ma fölénk nőtt, remélem, időben kaptuk ezt a pofont és tanulunk ebből a »leckéből«. Mindenképpen változtatnunk kell, ami nemcsak a játékosokra, hanem ránk, stábtagokra is igaz. Többet és keményebben kell dolgozni, bízom benne, hogy lesz bennünk egyfajta dac, hogy bebizonyítsuk, ez csak egy kisiklás volt a részünkről” – fogalmazott a meccs utáni sajtótájékoztatón.

Gera Zoltán 2024 február végén váltotta a Vasas kispadján Desits Szilárdot. Összesen 18 tétmérkőzésen – 16 bajnokin és 2 Magyar Kupa találkozón – irányította csapatunkat, ezeken 10 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség volt a mérlege.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.22. csütörtök, 18:00
Prószéky Gábor
Széchenyi-díjas programtervező matematikus, a Nyelvtudományi Kutatóközpont főigazgatója
Zselanne elesett, Moszkva nem tárgyal többé Ukrajnával - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

Zselanne elesett, Moszkva nem tárgyal többé Ukrajnával - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

A háború eddigi egyik legintenzívebb dróntámadása érte Moszkvát, Oroszország fővárosát. A helyi vezetés 10 ellenséges drón lelövését jelentette. Ukrajna közben részlegesen elkezdte kiüríteni Szumi megye lakosságát, 45 ezer embert akarnak kihozni a térségből. Az orosz haderő megkezdte Toreck bekerítését és hamarosan elérhetik Pokrovszkot is - mindkét város Donyeck megyében található. A nap folyamán elfoglalta az orosz hadsereg az 1000 fős lakosságú Zselannét. Oroszország ma bejelentette: többé nem hajlandók tárgyalni Ukrajnával a háború lezárásáról. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 21. 18:51
×
×
×
×