eur:
394.41
usd:
356.4
bux:
0
2024. augusztus 19. hétfő Huba
Nyitókép: Facebook/Fucsovics Márton

Fucsovics Márton keresett egy kis pénzt

Fucsovics Márton három játszmában legyőzte japán ellenfelét az egyesült államokbeli Winston-Salemben zajló 868 ezer dollár (312,5 millió forint) összdíjazású keménypályás tenisztorna 1. fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 32 közé.

A 32 éves magyar játékos Taro Daniel ellen lépett pályára vasárnap, aki - a férfi versenyeket szervező ATP honlapja szerint - a mérkőzés elején jobban játszott nála. Fucsovics az első játszmában a második adogatójátékát elveszítette, riválisa pedig megtartotta brékelőnyét és 6:4-re megnyerte a szettet.

A folytatásban a nyíregyházi teniszező feljavult, pontosabbá vált a játéka és 1:1 után nem engedett játékot ellenfelének. Fucsovics a jól sikerült második játszma után lendületben maradt és a harmadik elején gyorsan eldöntötte a meccset. Taro 0:4 után tudott először játékot nyerni a szettben, a felzárkózásra pedig nem adott neki esélyt neki a magyar klasszis, aki első mérkőzéslabdáját kihasználva nyerte meg a kétórás összecsapást.

Fucsovics Márton a második fordulóban a 11. kiemelt amerikai Alex Michelsennel csap majd össze.

A torna másik magyarja, Marozsán Fábián kilencedik kiemeltként az első körben erőnyerő, így a 32 között kezdi megszereplését.

Eredmények: Fucsovics Márton-Taro Daniel (japán) 4:6, 6:1, 6:2.

Címlapról ajánljuk
Most elválik, hogy csillognak a vidéki Magyarország ékszerdobozai

Most elválik, hogy csillognak a vidéki Magyarország ékszerdobozai

Második alkalommal hirdette meg az Év Falusi Szálláshelye című versenyt a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége. Ennek kapcsán készítettünk helyzetképet a falusi szállások helyzetéről. Kiderült: ma már többet kell törődniük a szálláshelyeknek a vendégekkel.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×