eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 10. szombat Lőrinc
Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője a boxutcában a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a mogyoródi Hungaroringen 2017. július 29-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Vége a Horner-ügynek, a belső vizsgálat eredménye elleni fellebbezést elutasították

Egy női alkalmazott nem megfelelő viselkedéssel vádolta a csapatfőnököt.

A Red Bull csapatfőnökével, Christian Hornerrel szembeni belső vizsgálat eredménye elleni fellebbezést elutasították - írja a sport365.hu.

Még az év elején a Red Bull egyik női alkalmazottja nem megfelelő viselkedéssel vádolta meg Hornert, ami a vádak kivizsgálásához vezetett. Az ügyet egy külsős ügyvéd végezte, aki kihallgatta Hornert – nem sokkal később az 50 éves csapatfőnököt felmentették minden vétség alól. A panaszos élt a jogával, hogy fellebbezzen az ítélet ellen, amit egy másik független ügyvéd intézett.

Az eljárás lezárásaként az ügyet elvetették, amit a Red Bull elfogadott.

„Az év elején kivizsgáltak egy Christian Horner ellen benyújtott panaszt” – olvasható a Red Bull GmbH közleményében. „Ezt a panaszt a vállalat panaszkezelési eljárásán keresztül egy független KC (King’s Counsel) kinevezésével kezelték, aki elutasította a panaszt.”

A Red Bull álláspontja szerint a vállalat tiszteletben tartja minden alkalmazottjának magánéletét, és egyelőre nem tesz további nyilvános nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban.

Címlapról ajánljuk
Az ötödik helyért játszik az olaszokkal a női vízilabda-válogatott – élőben

Az ötödik helyért játszik az olaszokkal a női vízilabda-válogatott – élőben

A győzelem az ötödik helyet érné a magyar női vízilabda-válogatott az olaszok elleni mérkőzésen.

Tilos a Sajóból kifogott halakat elfogyasztani, arzént tartalmaznak

A Sajót 2022 elején festette vörösre egy 2008-ban bezárt alsósajói vasércbányából kifolyó víz. A folyó szennyezésével kapcsolatos helyzet megoldásának részeként az Ércbányák szlovák állami vállalat nyár eleje óta több műveletet is végrehajtott az alsósajói bányában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Trump vagy Kamala vetne véget hamarabb az ukrajnai háborúnak?

Trump vagy Kamala vetne véget hamarabb az ukrajnai háborúnak?

Se szeri, se száma a próbálkozásoknak, melyek arról szólnak, miként lehetne Donald Trump elnökké választása esetére előre biztosítani (Trump-proofing) a támogatást, amit jelenleg Ukrajnának nyújt a Nyugat. Alapból feltételezve, hogy a segítség Trump győzelmével véget érne, míg demokrata elnökség mellett marad. A valóság ennél bonyolultabb. Tény, hogy ha a terepen két éve tartó patthelyzetben addig nem következik be változás, akkor a novemberi választás után várható egy határozott nekibuzdulás. Ám bármely irányba mutasson is ez, az új elnök lendületét így is, úgy is lefékezi majd a realitás: Amerika számára tudniillik Kijev támogatását feladni is, folytatni is felettébb komplikált.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×