eur:
394.47
usd:
361.13
bux:
72028.77
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (k) ünnepel csapattársaival, Luis Diazzal (j) és Conor Bradley-vel, miután gólt lőtt az angol labdarúgó-bajnokság Liverpool FC-Chelsea mérkőzésén Liverpoolban 2024. január 31-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

Itt láthatjuk majd Szoboszlai Dominik meccseit

Négy éves szerződést írtak alá.

A TV2 Csoport 2028-ig tartó szóló szerződést kötött a Premier League sugárzásáról. Így Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos csapatainak a mérkőzései továbbra is a Spíler TV-n lesznek láthatóak - írja a Magyar Nemzet.

Ez a megállapodás lehetővé teszi, hogy a magyar nézők továbbra is a legmagasabb színvonalon élvezhessék a világ egyik legértékesebb labdarúgó bajnokságát, valamint a legnagyobb presztízzsel bíró kupasorozatát további extra költség nélkül. Így Szoboszlai Dominiknak és Kerkez Milosnak hétről hétre továbbra is a Spíler TV csatornáin szurkolhatnak a magyar focirajongók – írja közleményében a TV 2 Csoport.

A nézettségi adatok szerint a TV2 Csoport sportcsatorna-portfóliója (Spíler 1 és Spíler 2) volt a legnézettebb kereskedelmi sportcsatorna-portfólió a piacon a 2023. augusztus és 2024. május közötti időszakot vizsgálva a 18–59 éves nézők körében - írja a portál.

Az angol szezon hagyományosan az FA Community Shield-mérkőzéssel kezdődik, augusztus 10-én 16 órakor a bajnok Manchester City és az FA-kupa-győztes Manchester United a londoni Wembley-ben csap össze.

Szoboszlai Dominik és a Liverpool első bajnokiját pedig, az Ipswich elleni idegenbeli meccset augusztus 17-én, szombaton 13.30-tól játsszák. Mindkét meccset a Spíler 1 közvetíti majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×