eur:
394.3
usd:
361.09
bux:
72028.77
2024. augusztus 9. péntek Emőd
A spanyol Dani Olmo (j) fejel a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának első fordulójában játszott Spanyolország-Svédország mérkőzésen a sevillai La Cartuja stadionban 2021. június 14-én.
Nyitókép: MTI/AP pool/Thanászisz Sztavrakisz

Búcsúzkodásba kezdett Dani Olmo

A spanyol támadó a Lipcsének üzent.

Az Európa-bajnok Dani Olmo közösségi oldalán elköszönt a RB Leipzig labdarúgócsapatától.

A 26 éves spanyol játékos 2020-ban a Dinamo Zagrebtől igazolt Gulácsi Péter és Willi Orbán együtteséhez, amellyel a Német Kupát kétszer, a szuperkupát pedig egyszer nyerte meg.

"Egy fiatal klub, egy fiatal játékos... Együtt nőttünk fel, együtt nyertük az első trófeáinkat és együtt írtunk történelmet. Rengeteg felejthetetlen emlék, amik mindig velem maradnak. Köszönöm, RB Leipzig, örökre a szívemben maradsz" - írta közösségi oldalán a középpályás, aki 148 mérkőzésen 29 gólt szerzett az együttesben.

Olmo tavaly 2027-ig szerződést hosszabbított a lipcseiekkel, a sajtó pedig hetek óta tényként közli, hogy az FC Barcelonához ír alá. A katalánok a hírek szerint 60 millió euró körüli összegért szerződtetik.

Címlapról ajánljuk
Nyilatkozatok a vesztes pólóelődöntő után: arra vártunk, hogy elbizonytalanodnak
a horvátok irányítottak

Nyilatkozatok a vesztes pólóelődöntő után: "arra vártunk, hogy elbizonytalanodnak"

Nem sikerült az olimpiai döntőbe jutás a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a párizsi olimpián. A Horvátország elleni összecsapást követően a vesztes csata magyar főszereplői azért értékelték a történteket, elmondták, miért nem sikerült győzni. Varga Zsolt szövetségi kapitánynak fáj, hogy elúszott egy ekkora lehetőség, pedig "működött a stratégia".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×