eur:
395.48
usd:
366.08
bux:
73908.59
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője, miután csapata 2-0-ra győzött az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa 32 közé jutásáért játszott Arsenal-Liverpool mérkőzésen a londoni Emirates Stadionban 2024. január 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Jürgen Klopp nem edzősködik többé

Most így látja. Aztán néhány hónap múlva ezt a kérdést újra fel lehet neki tenni. Unokázgatós nagypapa viszont még nem lenne.

Noha a Premier League-szezon második felében számos pletyka szárnyra kelt azzal kapcsolatban, hogy Jürgen Klopp a Liverpool után hol folytatja edzői pályafutását - az angol válogatott kispadja is felmerült opcióként -, egy konferencián az 57 éves német labdarúgóedző maga jelentette be: felhagy az edzősködéssel - derül ki az Index cikkéből. Még az angol válogatott padjára sem ül le, az "arcvesztés" is lenne szerinte.

Hogy a Liverpooltól távozik, már hónapokkal a szezonzáró vége előtt bejelentette, amikor Szoboszlai Dominikék még harcban voltak a bajnoki címért, a közést követően azonban valami megváltozott, sorra jöttek a csapat botlásai, a bajnoki elsőség is elúszott.

A német szakember hozzátette, valamiféle munkaköre lesz, mert túl fiatal még ahhoz, hogy csak padelezzen és az unokákkal legyen.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük
Ezüstvisszhangok

Szilágyi Áron: azt nem gondoltuk, hogy van egy csodacseréjük

A férfi kardcsapat tagjai az elveszített olimpiai bajnoki döntő után közvetlenül még csalódottak voltak, de abban egyetértettek, hogy nüanszokon múlott a Dél-Korea elleni finálé, és néhány nap múlva megszépül az ezüstérem. Elárultak azt is, hogy mivel léptek túl az egyéni verseny csalódásán.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
A magyar gazdaság dualitása – Hol vannak a nemzeti bajnokok?

A magyar gazdaság dualitása – Hol vannak a nemzeti bajnokok?

A magyar gazdaság szerkezetét sokszor jellemzik a duális jelzővel, amely arra utal, hogy a külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező, főként multinacionális cégek adják a gazdaság teljesítményének jelentős részét. Ebben az elemzésben azt járom körül, hogy általánosságban melyek a legfőbb különbségek a hazai és a külföldi tulajdonú cégek között, a külföldi cégek hogyan járulnak hozzá a magyar gazdaság teljesítményéhez, valamint a duális gazdasági szerkezetet előidéző gazdaságpolitikának milyen előnyei és hátrányai vannak a növekedést és a fejlődést tekintve.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×