eur:
390.42
usd:
358.84
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Vándor Róbert RSM katamaránja az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj tókerülő vitorlásverseny rajtja előtt Balatonfüred közelében 2024. július 18-án. A Kékszalagra, Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenyére, idén 510 hajó - köztük 8 külföldi - adta le nevezését 38 hajóosztályban és értékelési csoportban.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Eldőlt, melyik hajó a Balaton leggyorsabb vitorlása - videó

A Vándor Róbert kormányozta RSM nyerte a balatonfüredi Audi Speed Challenge-et péntek délután.

A Kékszalag Fesztivál részeként már hagyományosan megrendezett gyorsasági versenyen a Kékszalag leggyorsabb katamaránjai vettek részt. Egy nagy hiányzó volt, az idei második helyezett Kaiser Kristóf, aki közösségi oldalán azt írta, hogy a csütörtöki versenyen történt kisebb-nagyobb technikai problémák miatt nem tudott elindulni a Prospex-Deltával.

A látványos verseny idén is a balatonfüredi móló előtt zajlott, és a Kékszalag honlapjának tájékoztatása szerint a Vándor Róbert kormányozta RSM volt a leggyorsabb, mivel 1:06:81 perc alatt teljesítette a 800 méteres távot, fedélzetén a juniorkorú Vándor Jankával.

Az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat és a tavalyi Audi Speed Challenge-et megnyerő MLS Raiffeisen Fifty-fifty most a második helyen végzett (1:27:18) a harmadikként is két percen belüli időt futó Nanushka Forestay (1:30:00) előtt.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Lángokban áll a legendás orosz fegyvergyár, visszautasította Zelenszkij felvetését a német kancellár – Háborús híreink pénteken

Lángokban áll a legendás orosz fegyvergyár, visszautasította Zelenszkij felvetését a német kancellár – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a BBC-nek adott interjújában elismerte, hogy amerikai elnökké választása esetén nehéz lesz együtt dolgozni Donald Trumppal, de Ukrajna fel van készülve erre. A CNN értesülése szerint Zelenszkij és Trump telefonon fog beszélgetni egymással pénteken. Felvételek szerint kigyulladt a Jekatyerinburgban található Uraltranszmash katonai ipari komplexum, amely az egyetlen olyan vállalkozás Oroszországban, amely önjáró tarackokat gyárt. Olaf Scholz német kancellár azt mondta, szóba sem jöhet, hogy Németország még az ukrán légtérben lőjön le orosz rakétákat, ahogy ezt Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kérte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×