eur:
396.56
usd:
363.25
bux:
71925.82
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Nyitókép: Flickr/photoreti

Egykori válogatott labdarúgó lépett be a honvédség kötelékébe

Az Újpest egykori csatára a tartalékos toborzókampány hatására lépett be és kezdte meg az alapkiképzést.

A tartalékos toborzókampány hatására Rajczi Péter egykori magyar válogatott focista is csatlakozott a területvédelmi tartalékosokhoz és megkezdte az egységes alapkiképzést Nagykanizsán - írja az Irány a Sereg! Facebook-on tett bejelentése nyomán a magyarnemzet.hu.

Az Újpest korábbi csatára a klub játékosaként 181 találkozón lépett pályára, melyeken 81 gólig jutott. Rajczi Péter pályafutása során több klubnál is megfordult, így Kecskeméten, Mezőkövesden és Kisvárdán is, valamint 2007 és 2008 között Olaszországban, a Pisa csapatában is szerepelt. Válogatottként 11 mérkőzésen lépett pályára, ezeken összesen 3 gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Kaiser Ferenc: taktikai okból támadhatják az ukránok a Kurszk régiót

Valószínűleg az lehet a kurszki csapások célja, hogy Oroszország csapatokat vonjon el Kelet-Ukrajnából – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense. Kaiser Ferenc arról is beszélt, hogy fegyverek és hadianyag tekintetében mennyiségbeli fölényben vannak az oroszok, az ukránok azonban ezt ellensúlyozni tudják a Nyugatról érkező modern, minőségi, sokkal megbízhatóbb és pontosabb eszközökkel.

Szépségtapasz: háromgólos győzelem a görögök ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-re legyőzte a görögöket, s ezzel jogot szerzett arra, hogy szombaton az ötödik helyért játsszon, az olaszokkal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.09. péntek, 18:00
Harangi Szabolcs
geológus, egyetemi tanár, az ELTE TTK Földrajz- és Földtudományi Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×