eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Új vezetője van az olimpiai kardcsapatnak

Elfogadták Decsi András lemondását, Sárközi Gergely a kardcsapat megbízott vezetője

A Magyar Vívószövetség (MVSZ) elnöksége elfogadta a férfi kardcsapat vezetőedzője, Decsi András lemondását és Sárközi Gergelyt nevezte ki megbízott vezetőedzőnek.

Az MVSZ honlapjának csütörtök esti híre szerint a válogatottat 2017 februárja óta irányító Decsi András - aki kedden azt közölte, hogy lemond posztjáról - levélben elküldte a szövetséghez lemondását, amit az elnökség elfogadott.

A rövid hírből az is kiderül, hogy Sárközi Gergely megbízott vezetőedző munkáját az elnökség felkérésére Navarrete József segíti majd.

Decsi András kedden, az olimpiai csapat kijelölése után mondott le, miután a szakmai testület nem fogadta el előterjesztését és a Boczkó Gábor szövetségi kapitány által leadott listában Decsi Tamás helyett Rabb Krisztián szerepelt a csapatban.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×