eur:
394.41
usd:
367.12
bux:
0
2024. június 25. kedd Vilmos
Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Szoboszlai Dominik sok pénzt hozott a magyaroknak

Sokat lehetett nyerni Szoboszlai Dominikkal.

A várakozásoknak megfelelően az Eb első napjaiban messze a Magyarország – Svájc találkozó volt a legnépszerűbb mérkőzés a fogadók körében a Tippmixen és a Tippmixprón, megelőzve a nyitómeccset, a spanyol - horvát csatát vagy éppen a címvédő olaszok Albánia elleni találkozóját.

Szoboszlaiék azonban nem kezdtek jól, már az első félidő után 2-0-s hátrányban voltak. A második játékrészben aztán magára talált a csapat, Varga Barnababás révén szépített, de az egyenlítés nem sikerült, a végén pedig még egy gólt szerzett Svájc, így 3-1-re nyert. A végkimenetelre érkezett tippek 20 százaléka lett jó – 2,30-as záró szorzóért, azonban válogatottunk idei első Eb-gólját jegyző Varga Barnabás találatánál már sokkal többen ünnepelhettek,

aki eltalálta, hogy a Fradi csatára kezdőként betalál, az 3,80-as oddsnak örülhetett.

Utóbbi gól ráadásul azért is volt fontos, mert így két rendkívül népszerű fogadási piacnál is rengeteg tipp vált nyertessé, a „Mindkét csapat szerez gólt”, illetve a „Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5” soroknál előbbinél 99 százalék, utóbbi esetében 95 százalékban voltak jók a tippek („Igen”, valamint „Igen és Több, mint 2,5”) – 2,06-os és 2,87-es nyereményszorzóért. Közel 100 százalékos találati arányt hozott a meccshez kapcsolódóan a Tippmixen a „Lesszám 2,5” fogadási sor, valamint a „Mindkét félidőben több, mint 1,5 gól lesz?” opció is, előbbinél a helyes tipp 1,20-as („Több, mint 2,5”), utóbbinál az „Igen” kimenetel 6,50-es oddsot jelentett.

A kiemelkedő oddsokat keresőknek sem kellett csalódniuk, igen szép számban voltak nyertes fogadások, ugyanis például arra, hogy a mérkőzésen legalább négy gól lesz, 4,25-ös volt a záró odds, 86 százalékos találati arány mellett, de

Szoboszlai Dominik gólpassza a találkozó kezdete előtt akár 5,75-ös oddsért is fogadható volt.

Érdekesség, hogy a Liverpool magyar középpályása volt a legnépszerűbb választás a „Gólpasszt ad?” fogadási piac esetében. Érkeztek helyes tippek a „Gólszám (pontosan)” fogadási sorra is – ahol a „4”-es kimenetel 7,50-es szorzót ért, míg a „2. félidő - Pontos eredmény” helyes tippje „1-1” 7,00-s oddsot jelentett a jó tippet leadóknak - írja a Szerencsejáték Zrt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában, Donyecknél törnek előre az oroszok – Ukrajnai háborús híreink kedden

Súlyos tisztogatások zajlanak Ukrajnában, Donyecknél törnek előre az oroszok – Ukrajnai háborús híreink kedden

Bohdan Krotevics, az Ukrán Nemzeti Gárda őrnagya, az Azov-dandár megbízott parancsnoka egy hosszú Telegram-posztban kelt ki egy ukrán tábornok ellen, aki – állítása szerint – sokkal több ukrán katona halálát okozta, mint az orosz tábornokok. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hétfőn aztán leváltotta Jurij Szodolt, az ukrán egyesített erők parancsnokát. Az államfő ezen kívül kérte az államvédelmi testületek megtisztítását, miután egyre aggasztóbb vádakat fogalmaztak meg a szervezetek néhány tagja ellen – írja a The Guardian. Közben tovább folytatódnak a támadó hadműveletek a Donbasz-medencében, az oroszok szeretnék kitolni a frontvonalakat egészen Donyeck megye közigazgatási határáig. Most Toretszk városának bevétele az egyik fő prioritás Moszkva számára. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 23:07
×
×
×
×