eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
London, 2017. március 7.Antonio Conte, az angol Chelsea labdarúgócsapat olasz vezetőedzője az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott West Ham United elleni mérkőzésen a London Stadionban 2017. március 6-án. A Chelsea 2-1-re győzött. (MTI/EPA/Hannah McKay)
Nyitókép: MTI/EPA/Hannah McKay

Antonio Conte lett a Napoli edzője

Antonio Conte lett az olasz labdarúgó-bajnokság 10. helyén végzett SSC Napoli vezetőedzője.

A bő egy év alatt az ötödik kinevezett tréner 2027-ig szóló szerződést írt alá, amely szezononként hatmillió eurós alapfizetést garantál neki.

Az 54 éves, játékosként vb-ezüstérmes szakember 2023 márciusa óta nem dolgozott, amikor kölcsönös megegyezés alapján szerződést bontott a Tottenham Hotspurrel. Korábban megfordult a Juventusnál, a Chelsea-nél és az Internazionalénál is, 2014 és 2016 között pedig olasz szövetségi kapitány volt.

A nápolyi klub tavaly több mint három évtized után ünnepelhetett bajnoki címet, még Luciano Spallettivel a kispadon.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×