eur:
394.93
usd:
367.73
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
LONDON, ENGLAND - JUNE 29: Toni Kroos of Germany applauds the fans following defeat in the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between England and Germany at Wembley Stadium on June 29, 2021 in London, England. (Photo by Frank Augstein - Pool/Getty Images)
Nyitókép: Frank Augstein - Pool/Getty Images

Ezt a német csapatot kell majd legyőzni

A németek már tudják a kezdőcsapatot.

Julian Nagelsmann, az Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a sok kihagyott helyzet ellenére elégedett volt csapata teljesítményével az Ukrajna elleni gólnélküli döntetlen után, egyben eldőlt, milyen kezdő tizeneggyel számol a tornán.

A németek hétfőn 27 gólszerzési lehetőséget alakítottak ki Nürnbergben, de egyszer sem tudtak a kapuba találni.

"Összességében elégedett vagyok. Jó meccset vívtunk, megfelelő hozzáállással" - nyilatkozott Nagelsmann. Hozzátette, sokszor egy kis szerencse kellett volna a gólhoz, de erre nem foghatják, hogy nem nyertek, ezért tovább kell dolgozniuk. A szakember szerint a hétfőihez hasonló meccsre kell számítaniuk Skócia és Magyarország ellen.

A német újságírók szerint az ukránok elleni meccs után egyértelműen kirajzolódott, milyen kezdőcsapattal számol Naglesmann az Eb-n. Eszerint a Neuer - Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt - Andrich, Kroos - Musiala, Gündogan - Wirtz, Havertz kezdő tizenegy csak sérülés esetén változhat.

A Nationalelf június 14-én, a müncheni nyitómérkőzésen a skótok ellen kezdi az Eb-t, majd június 19-én Stuttgartban a magyarokkal csap össze, június 23-án pedig a svájciakkal találkozik utolsó csoportmérkőzésén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Amerikai béketerv szivárgott ki Ukrajnáról, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×