eur:
394.84
usd:
367.67
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Julian Nagelsmann, a Bayern München német labdarúgóklub új vezetőedzője első edzését vezeti csapatának Münchenben 2021. július 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Philipp Guelland

Megtartotta első ráhangoló edzését a német válogatott

Már Herzogenaurachban készülnek.

Türingiából Bajorországba költözött a június 14-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra házigazdaént készülő és magyar csoportellenfél német válogatott, amely szombaton meg is tartotta első edzését Herzogenaurachban.

A német szövetséget sportfelszereléssel ellátó Adidas bázisán újonnan létesített edzőpályán Julian Nagelsmann szövetségi kapitány elsősorban a taktikai elemeket gyakoroltatta a játékosokkal.

A még kisebb sérüléssel bajlódó David Raum hiányzott a játéktérről, ő a fitneszsátorban edzett, a kapus Manuel Neuer azonban - az eső ellen egy kabáttal védekezve - tréningezett és készült a visszatérésére, amelyre a tervek szerint hétfőn, az ukránok elleni mérkőzésen kerül majd sor.

A szombat (ma) esti Bajnokok Ligája-döntőben érdekelt négy futballistán kívül a másik kapus, Marc-André ter Stegen is hiányzik még a keretből, utóbbi játékos a hétfői, nürnbergi meccsen csatlakozik a társakhoz.

Az Eb június 14-i nyitómérkőzésén Skócia lesz a németek ellenfele, aztán június 19-én a magyarokkal, június 23-án pedig a svájciakkal játszanak az A csoportban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×