eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Dean Bombac, a Szeged sérült játékosa a férfi kézilabda NB I Telekom döntőjének első mérkőzésén játszott Veszprém - OTP Bank-Pick Szeged találkozón a Veszprém Arénában 2024. május 24-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Bajban lehet a magyar válogatott kézilabdázó, eljárást kezdeményeztek ellene a súlyos sérülés után

Súlyos fejsérülést szenvedett a bajnoki döntő első mérkőzésén Dean Bombac, az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója. A szlovén irányító Ligetvári Patrikkal ütközött, aminek következtében néhány pillanatra elvesztette az eszméletét és az elvégzett MRI-vizsgálat szerint állkapocstörést szenvedett.

A Bombac szegedi klubja eljárást kezdeményez a veszprémi játékossal, valamint a játékvezetőkkel szemben - írja a delmagyar.hu, majd beszámolnak a 35 éves szlovén irányító állapoitáról

"Deki a körülményekhez képest jól van, a meccs után hazatérhetett Szegedre. A sérülést követően MRI-vizsgálaton vett részt, amely állkapocstörést állapított meg nála. Hétfőn újabb vizsgálat vár rá. Mivel volt egy eszméletvesztése, így

agyrázkódást is szenvedett,

pihennie kell, nem játszhat a szegedi második meccsen. Az egyik fülére kevésbé hall, de erről a hétfői vizsgálat adhat majd pontos diagnózist, hogy mi lehet a probléma" – nyilatkozta klubhonlapon az OTP Bank-Pick Szeged csapatorvosa, Szabó István.

A szegedi csapat az eset miatt bejelentette, hogy hivatalos panasszal él a Magyar Kézilabda-szövetség illetékes bizottsága felé a sérülést okozó veszprémi játékossal, Ligetvári Patrikkal, valamint a két játékvezetővel szemben. A klub úgy fogalmaz, számukra elfogadhatatlan, hogy egy ilyen súlyos sérülés büntetés nélkül maradt.

A bajnoki döntő első mérkőzését a Szeged 35–28-ra elveszítette Veszprémben. A második találkozót szerdán 18 órától a Pick Arénában rendezik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×