eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Németh Anett, a magyar, valamint Sara Lozo és Mina Popovic, a szerb válogatott játékosa (b-j) a női röplabda Európa-bajnokság csoportkörében játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen Gentben 2023. augusztus 23-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott a magyar válogatott játékos

Németh Anett magyar válogatott röplabdázó az olasz élvonalban újonc Perugia csapatánál folytatja pályafutását.

A klub szerdán honlapján jelentette be a 24 éves feladóátló szerződtetését.

„Szerettem volna Olaszországban maradni, az újonc létére nagy terveket szövő Perugia pedig olyan ajánlattal állt elő, amit nem tudtam visszautasítani. Fontos szerepet szánnak nekem, ráadásul a város is gyönyörű” – mondta a klubhonlapon Németh.

A 45-szörös válogatott röplabdázó hozzátette, szakmailag és emberileg is szereti a kihívásokat és minden nap azért dolgozik, hogy jobb játékossá váljon. Némethnek lesznek ismerős csapattársai is, ugyanis a román Adelina Budai-Ungureanuval a legutóbbi idényben, a német Anastasia Cekulaevvel pedig korábban Németországban játszott együtt.

A jelenleg a nemzeti csapattal az Európa-ligára készülő játékos az előző szezonban a szintén olasz Pinerolót erősítette, előtte két évig a német Potsdam játékosa volt.

Címlapról ajánljuk

Messze volt az éremcsata a Mészáros, Péni kettősnek - percről percre az olimpiáról

Péntek este hivatalosan is megnyitották a 2024-es párizsi olimpiai játékokat, szombaton pedig már jó pár magyar sportoló is versenybe száll. Kézilabda, vízilabda, vívás, úszás, torna, sportlövészet, kerékpár, evezés, asztalitenisz - mindben szurkolhatunk a magyaroknak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
ATACMS rakéták söpörtek végig a Krímen, akár a teljes, Magyarország felé tartó olajtranzitot blokkolhatja Ukrajna - Háborús híreink szombaton

ATACMS rakéták söpörtek végig a Krímen, akár a teljes, Magyarország felé tartó olajtranzitot blokkolhatja Ukrajna - Háborús híreink szombaton

A Reuters információi szerint minden jel arra mutat, hogy idővel Ukrajna akár teljes egészében is blokkolhatja a Barátság II. kőolajvezetéken keresztül zaljó összes orosz olajszállítást, és erre egyfajta felkészülésként már három orosz olajcég kezdte a tengeri kikötők felé irányítani a szállításait. Meg nem erősített információk szerint ATACMS rakéták csapódtak be a Krími-félsziget több pontján. Az orosz FSzB egy újabb tábornokot vett őrizetbe, korrupcióval vádolják.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×