eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A szurkolók ünnepelnek a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Kisvárda Master Good mérkőzés után a Groupama Arénában 2024. április 20-án, mert az FTC matematikailag megnyerte a bajnokságot.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Fegyelmi eljárás indult a Ferencváros bajnoki címét ünneplő szurkolók miatt

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke fegyelmi eljárást indított a múlt szombaton játszott Ferencváros–Kisvárda NB I-es mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint az eljárást „megbotránkoztató, obszcén kifejezések skandálása, pirotechnikai eszközök használata, valamint a mérkőzés után a szurkolók elzárt területre történő bejutása” miatt folytatják le.

Az összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult, ezzel a Ferencváros sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét nyerte meg.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×