eur:
394.83
usd:
367.81
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Pásztor Noémi (b) és a brit Hannah Saunders a női kézilabda olimpiai selejtezőtorna 1. fordulójában játszott Magyarország - Nagy-Britannia mérkőzésen a debreceni Főnix Arénában 2024. április 11-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Egy lépés előre - Győzelemmel kezdett az olimpiai "reménytúrán" a magyar női kézilabda-válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 49-11-re legyőzte Nagy-Britanniát a debreceni olimpiai selejtezőtorna csütörtöki nyitómérkőzésén.

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány együttese a papírformának megfelelően már a szünetben nagy fölénnyel, 24-6-ra vezetett, végül 38 találattal kerekedett felül.

Bordás Rékán kívül minden magyar mezőnyjátékos szerzett gólt, a legeredményesebb a mezőny legjobbjának megválasztott Faluvégi Dorottya volt, aki mind a hét lövését gólra váltotta.

A nemzeti csapatra a folytatásban lényegesen nehezebb feladatok várnak: pénteken Svédországgal, vasárnap Japánnal találkozik a Főnix Arénában. A négyes első két helyezettje szerez kvótát a párizsi ötkarikás játékokra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Egyre több az oltásellenes szülő Magyarországon, aggódnak az orvosok

Egyre több az oltásellenes szülő Magyarországon, aggódnak az orvosok

Növekszik az oltásellenes szülők száma, és egyre több támadás éri a gyermekorvosokat a kötelező oltások beadása miatt – figyelmeztet a Magyar Orvosi Kamara (MOK). A kamara tucatnyi olyan esetről értesült, amikor szülők egy erre alakult szervezet segítségével pert indítottak orvosok ellen. Havasi Katalin, a Gyermekorvosok Társaságának főtitkára szerint a csecsemőkori kötelező oltások bevezetése előtt minden ötödik gyermek meghalt egyéves kora előtt - számolt be a RTL.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×