eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kristoffer Zachariassen, a Ferencvárosi TC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2023. október 29-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Két góllal jutott tovább a Ferencváros a Magyar Kupában

A bajnokságban éllovas Ferencváros kétgólos győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként a Mol Magyar Kupa szerda esti negyeddöntőjében.

Az eltiltott Dejan Stankovic vezetőedző helyett ezúttal Nenad Sakic irányította az FTC-t, amely egy hét múlva újra megmérkőzik miskolci riválisával a bajnokság 21. fordulójából elhalasztott találkozón.

A mérkőzés elején egyértelmű mezőnyfölényben futballozott a fővárosi csapat, amely azonban a diósgyőri kapura nem volt veszélyes, a hazai hálóőrnek mindössze egyszer, Zachariassen próbálkozásánál kellett védenie az első 15 percben. Ezt követően valamelyest kiegyenlítettebbé vált a játék képe még úgy is, hogy továbbra is a zöld-fehérek birtokolták többet a labdát. A Ferencváros fölénye aztán még a félidő vége előtt góllá érett Zachariassen fejesének köszönhetően. A szünet előtti percekben sokkal inkább a durvaságoké volt a főszerep, nem a játéké.

A második félidő a norvég középpályás újabb találatával kezdődött. Kétgólos hátrányban a piros-fehéreknek már nem volt veszítenivalójuk, így sokkal bátrabbá váltak, elvétve el is jutottak a vendégek kapujáig, de komoly helyzetük nem volt, sőt, Zachariassen járt közelebb ahhoz, hogy mesterhármast érjen el és végleg eldöntse a párharcot. A DVTK első nagy lehetőségére hetven percet kellett várni, de a csereként beállt Szabó közeli fejese mellé szállt. A hazaiak hiába mozgósítottak egyre nagyobb energiákat a szépítés reményében, nem sikerült betalálniuk, így az esélyesebb és a 24 kupadiadalával csúcstartó Ferencváros jutott a négy közé.

korábban:

Vasas FC-Paksi FC 2-5 (0-1, 2-2, 2-3) - hosszabbítás után

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×