eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
ball on the green field in soccer stadium. ready for game in the spot light
Nyitókép: FotografieLink/Getty Images

Igazságos pontosztozkodás Miskolcon

A Diósgyőr 1–1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Nem túl nagy iramban kezdődött az összecsapás, így helyzetek sem voltak. A játékrész derekáig azért inkább a vendégek próbálkoztak kapura lövéssel, igaz, ezek komoly veszélyt nem jelentettek a diósgyőri kapura. A szünethez közeledve viszont fordult a kocka, a piros-fehérek vezettek ígéretes támadásokat a széleken, sőt, egy ilyen végén Jurek nagy helyzetben tévesztett célt. A hazai fölény ellenére váratlanul a felcsúti csapat szerzett vezetést egy bal oldali szögletet követően.

A második félidő elején azonnal egyenlíteni tudott a miskolci együttes, ugyanis Gera okosan helyezett lövése a jobbról a bal kapufára vágódott, majd a kipattanóra elsőként érkező Edomwonyi passzolt a hálóba közelről. A gól megnyugtatta a feleket, ismét többnyire a két 16-os közötti mezőnyjátékkal teltek a percek. A cserék sem hoztak új lendületet a játékba, így a hazai drukkerek szurkolásától hangos stadionban csendesen csordogált a mérkőzés. A hajrára sem fokozódtak az izgalmak, így maradt az igazságos pontosztozkodás.

Az alig több mint két hete kinevezett vezetőedző, Vladimir Radenkovic irányításával először nem nyert a DVTK, de harmadik találkozóján is veretlen maradt.

OTP Bank Liga, 23. forduló:
Diósgyőri VTK-Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)

Miskolc, 4805 néző, v.: Berke

gólszerzők: Edomwonyi (49.), illetve Plsek (45.)
sárga lap: Stephen (25.), Jurek (56.), illetve Szolnoki (19.), Favorov (24.), Colley (70.)

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×