eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Újabb fontos dolgok derültek ki Milák Kristóffal kapcsolatban

A legutóbb tavaly áprilisban versenyző Milák Kristóf szerdán találkozott az edzőjével, Virth Balázzsal, akivel hónapok óta nem dolgozott már együtt.

Mint azt korábban az Infostart is megírta, a szárazföldi után az uszodai vizes edzéseket is újrakezdte Milák Kristóf a Budapesti Honvédban. A napokban az Index pedig – több, egymástól független forrásból – úgy értesült, hogy az olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok úszó visszatért a válogatott sportolók centrumába, a Duna Arénába. Az értesüléseket Szabó Álmos, a paralimpiai úszóválogatott vezetőedzője – aki Milák Kristóf edzőinek dohai távolléte alatt a versenyző kérésére segítette az edzésmunkáját – is megerősítette minap a Nemzeti Sportnak-

Most újabb – fontos – fejlemény történt Milák Kristóf ügyében. A világklasszis úszó szerdán megbeszélést folytatott Virth Balázzsal, akinek az irányításával 2022-ben a saját világcsúcsát megjavítva szerzett aranyérmet 200 méteres pillangóúszásban a budapesti világbajnokságon. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a megbeszélés eredménye az lett, hogy

Virth marad Milák edzője, az ő irányításával készül az úszó

– feltételezhetően – a párizsi olimpiára. Az információk azért ilyen szegényesek, mert Milák továbbra sem akar nyilatkozni, sőt azt sem akarja, hogy egyáltalán írjon róla a sajtó, ezért most általános nyilatkozatstop van, noha többen próbálták meggyőzni arról a pillangókirályt, hogy éppen ő csillapíthatná az érdeklődést, ha mondana valamit – teszi hozzá a lap.

A Telex közben azt írja, hogy Milák Kristóf már egy külföldi edzőtábort is „bevállalt” a nyári párizsi olimpiára való felkészülés érdekében. A lap egyik forrása azt állítja, hogy Milák ott lesz a márciusi spanyolországi edzőtáborban, továbbá az áprilisi országos bajnokságon, és nagyon komolyan gondolja a visszatérést. Az, hogy a belgrádi Eb-n megmutatja-e magát június közepén, még talány – olvasható.

Annyi biztos, hogy Milák Kristóf olimpiai indulása nincs veszélyben, mert már 2023-ban teljesítette az induláshoz szükséges A szintet, előtte pedig éppen a budapesti vb-n úszott világcsúcsot (1:50,34) 200 pillangón – emlékeztet a hírportál.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×