eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Barcelona, 2014. május 17.A barcelonai Camp Nou stadion lelátója a Barcelona - Atlético Madrid spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. május 17-i mérkőzése előtt. (MTI/EPA/Alberto Estevez)
Nyitókép: Alberto Estevez

A szurkolók miatt előkelő helyre kerültek Szoboszlaiék

Ebben a rangsorban most a katalánok jobban állnak mint a fővárosi riválisuk. Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a negyedik helyen található.

A Mundo Deportivo a kontinentális szövetség, az UEFA 2023-as pénzügyi jelentését részletező anyagában kiemeli, hogy a Barca messze megelőzte a Real Madridot és a Bayern Münchent. A mezek és más futballárucikkek értékesítéséből származó bevételeket tekintve a tíz legjobb európai klub rangsorában negyedik a magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool.

Érdekesség viszont, hogy míg a Manchester United, az Arsenal, a Chelsea és a Tottenham is tagja az élvonalnak a szigetországi élklubok közül, addig a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában címvédő, aktuális klubvilágbajnok Manchester City nincs a tízes listán.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×