eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Szabó-Feltóthy Eszter (elöl) a női 200 méteres hátúszás elődöntőjében a dohai vizes világbajnokságon 2024. február 16-án.
Nyitókép: Kovács Tamás

Molnár Dóra és Szabó-Feltóthy Eszter is finalista Dohában

Molnár Dóra és Szabó-Feltóthy Eszter is döntőbe jutott női 200 méter háton a dohai úszó-világbajnokság pénteki versenynapján.

A két, egyaránt párizsi olimpiai szintidővel rendelkező versenyző az első elődöntőben volt érdekelt. Féltávnál Molnár állt jobban, de a harmadik ötvenen Szabó-Feltóthy kiválóan úszott és feljött a második helyre - Molnár ekkor harmadikként tempózott –, s a célba is ebben a sorrendben csaptak be a futamgyőztes ausztrál Jaclyn Barclay mögött.

Szabó-Feltóthy 2:09.42 perces idővel a harmadik, Molnár 2:10.31-gyel a hetedik helyen jutott be a szombati fináléba.

„A második futam előtt bizakodtunk, hogy ezúttal sikerül bejutunk a döntőbe, nem pedig a kilencedik és a tizedik helyen végzünk, úgyhogy örömteli, hogy sikerült" - értékelt az M4 Sport helyszíni stábjának Szabó-Feltóthy Eszter. A Vasas SC sportolója kiemelte: nagy löketet ad neki, hogy pályafutása során először világbajnoki döntőben szerepelhet, ahol nem lesznek elvárásai, "szeretne felszabadult úszást produkálni".

Molnár Dóra elmondta, a fináléra „jól rápihen majd", és ő is szeretné élvezni és a legtöbbet kihozni a döntőből. Remélem, az időm is jobb lesz, mert csütörtök óta nem sok pihenőm volt” – tette hozzá Budafóka SE úszója.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×