eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
A győztes magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re.
Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Könnyebben vehetnek jegyet, akik gyakran járnak a labdarúgó-válogatott mérkőzéseire

Az MLSZ úgy döntött, az új jegyértékesítési rendszerben előnyben részesíti azokat, akik rendszeresen ellátogatnak a nemzeti tizenegy összecsapásaira.

A rendszeresen mérkőzésekre járók élveznek majd előnyt ettől az évtől a jegyvásárlásoknál az új Szurkolói Klub rendszerében a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének döntése szerint - adta hírül a Liner.hu.

"Akik az új Szurkolói Klub rendszerében az idei évtől rendszeres mérkőzésre járással elkezdik a pontok gyűjtését, azok a jövőben előnyt élveznek majd a jegyvásárláskor, valamint további kedvezményekben is részesülnek. Az új klubban – személyre szóló regisztrációt követően – minden szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható"

- olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség weboldalán.

Az MLSZ szerint az utóbbi időben jelentősen megnövekedett az érdeklődés a nemzeti együttes szereplései iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra. Mint írják,

lényegesen többen vásárolnának jegyet a válogatott összecsapásaira, mint amennyi rendelkezésre áll.

Ez a folyamat, továbbá a szurkolók visszajelzése ösztönözte az elnökséget a Szurkolói Klub megújítására.

"A jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott mérkőzésre járást"

- olvasható az új Szurkolói Klubról. Azt írják, a megújuló SzK egyik legfontosabb eszköze az új mobilalkalmazás lesz, amely a kezdetektől nyilvántartja a hűségpontokat és a közösségi aktivitást. Ezen felül a szövetség támogatói körének jóvoltából a klubtagság kölcsönös előnyökkel szolgál majd az érintett hűségprogramokban is résztvevő szurkolók számára.

Az új rendszer már a közelgő, idei első jegyértékesítés előtt elindul.

A nemzeti együttes márciusban két hazai találkozóval kezdi meg a felkészülést a nyári, németországi Európa-bajnokságra, valószínűleg Törökország és Koszovó ellen. Az MLSZ elnöksége elfogadta a 2024/25-ös versenykiírásokat, illetve a férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok és kupák versenynaptárát, ezekben lényegi eltérés nincs a korábbi évekhez képest.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

Pazarlás, élelmiszerválság, éhezés – mit tehetünk, hogyan előzhetjük meg?

A megtermelt élelmiszerek több mint harminc százaléka a szemetesbe kerül, miközben napjainkban már a fejlett országok szegényebb polgárai is kénytelenek lejjebb adni fogyasztásuk mennyiségéből vagy minőségéből – mondta az InfoRádióban az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet ügyvezetője. Dexler Dóra figyelmeztetett: nem jó az sem, ha csak a spórolásra gondolunk, mert a legolcsóbb élelmiszer nem feltétlenül a legjobb minőségű.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Elbukni látszik az egyedülálló demokratikus kísérlet: most jön a kegyelemdöfés

Elbukni látszik az egyedülálló demokratikus kísérlet: most jön a kegyelemdöfés

Az „arab tavaszt” követően az arab világ demokratizálódásának nagy reménysége volt az észak-afrikai, csaknem 12 milliós ország, Tunézia, ahol a 2010-es évek közepén rövid időre valóban létre tudott jönni egyfajta – igaz, ingatag – plurális demokrácia. Az igazi népképviseleti hagyományok hiánya és a megoldhatatlannak tűnő gazdasági problémák azonban kikezdték a rendszert, és 2019-ben nagy erővel tört be egy addig a politikán kívüli szereplő, Kaisz Szaíd. Az új elnök rövid időn belül belekezdett a jogállami vívmányok leépítésébe, és mostanra autoriter hatalmat épített ki. Vasárnap elnökválasztást tartanak Tunéziában, ahol Szaíd és egy áljelölt mellett egyetlen valódi kihívó indul, akit azonban pár héttel a voksolás előtt börtönbe vetettek. Nagyon úgy tűnik ezért, hogy a választás csak színjáték lesz, melynek célja Szaíd tekintélyuralmi rendszerének népi legitimálása.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×