eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szoboszlai Dominik, a magyar csapat játékosa ünnepel a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők kilencedik fordulójában, a G csoportban játszott Bulgária - Magyarország mérkőzés után a szófiai Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban 2023. november 16-án. A találkozó 2-2-es döntetetlenre végződött, a magyar válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Döntött az UEFA, most ellenőrizheti, nyert-e jegyet Szoboszlaiék Eb-meccseire

Az európai szövetség sorsolt, a szerencséseket értesítette is.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette, kik azok, akik jegyhez jutottak a 2024-es Európa-bajnokságra. Az UEFA a beérkezett jegyigényekről sorsolás útján döntött – írja a hvg.hu.

Minden igénylő ezen a linken ellenőrizheti, hogy nyert-e jegyet, de az európai szövetség levélben is értesíti a szerencséseket, aki azonban nem fizeti ki határidőn belül a belépők árát, az elesik a lehetőségtől. Az így felszabaduló jegyeket még bárki megkaphatja, aki regisztrált, és most nem jutott belépőhöz.

A jegyértékesítés december 4-én kezdődött és 12-én zárult. Aki ebben az időszakban nem adta le jegyigényét, az gyakorlatilag lemondhat róla, hogy élőben szurkoljon a magyar válogatottnak.

A magyar csapat június 15-én kezdi meg a kontinensviadalt Svájc ellen Kölnben, majd négy nappal később Stuttgartban a házigazda Németország lesz a mieink ellenfele. A csoportot Skócia ellen zárja Marco Rossi együttese június 23-án, szintén Stuttgartban.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×