eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
basketball
Nyitókép: taka4332/Getty Images

Röhej, vagy botrány egy magyar NB I-es meccsen, el kellett halasztani a derbit

A pálya (parketta) állapota miatt elhalasztották a Szigetszentmiklós–Sopron női kosárlabda NB I-es mérkőzést.

A Sopron-Basket Facebook-oldalán olvasható, hogy elmaradt a csapat szombat 18 órára kiírt bajnoki mérkőzése a BKG-PRIMA NATURA Szigetszentmiklós ellen.

A szigetszentmiklósi csarnok parkettáját ugyanis kézilabda-mérkőzéseken használt vaxot (ragasztószerű anyag, amelyet a kézilabdázók használnak a labdára és a kezükre) egy olajos anyaggal próbálták eltávolítani a padlóról, ami a pálya nagy részét csúszós, sportolás során életveszélyes állapotúvá tette.

A két csapat, a mérkőzés ellenőre és a játékvezetők közösen úgy döntöttek, hogy nem teszik ki a játékosokat a sérülésveszélynek, és a bajnokit elhalasztják.

A feleknek az új időpontban is sikerült megállapodni, a meccset december 20-án játsszák le. A decemberi mérkőzéssel kapcsolatos minden költséget, így soproniak költségeit is magára vállalta a rendező klub.

A BKG-PRIMA NATURA csak annyit közölt a közösségi oldalán, hogy a mérkőzés "a pálya felületének problémái miatt elmarad". Elnézést kérnek a szurkolóktól.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×