eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Az új székesfehérvári Sóstói Stadion 2018. november 19-én. A 14.200 ember befogadására alkalmas stadion 14 milliárd forintba került. A MOL Vidi FC tulajdonosa, a Fehérvár FC Kft. bérli a stadion sport-, és irodai célú részeit Székesfehérvár önkormányzatától.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Labdarúgó NB I - Első számú kiesőjelöltté lépett elő a Kisvárda

A Fehérvár FC hátrányból felállva, 3-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában.

Lendületesen kezdték a találkozót a tabella hátsó harmadába tartozó együttesek, a nagy rohanásból pedig a Kisvárda jött ki jobban, miután Driton Camaj szép lövésével megszerezte a vezetést. A bekapott gól láthatóan megbénította a Fehérvárt, míg a vendégek nagy fölénybe kerültek, ennek ellenére egyenlítettek a hazaiak. A szünetig hátralévő időben a VAR által jogosan visszavont fehérvári büntető mellett több nagy kihagyott hazai helyzet volt feljegyezhető.

Fordulást követően tovább nyomott a Fehérvár és Kenan Kodro távoli lövésével fordított. A Kisvárda cserékkel próbálkozott, de sokáig nem tudott felpörögni, és a hazaiak a második félidőben egyértelműen ellenfelük fölé nőttek. A hajrához közeledve rákapcsolt a szabolcsi alakulat, ám egy kihagyott zicceren kívül másra nem futotta erejükből. A ráadás utolsó percében biztosította be győzelmét a Vidi a hondurasi Deybi Flores találatával.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Fehérvár FC - Kisvárda Master Good 3-1 (1-1)
Sóstói Stadion, 2801 néző, v.: Erdős
gólszerző: Serafimov (28.), Kordo (59.), Flores (95), illetve Camaj (11.)
sárga lap: Schön (36.), Flores (41.), illetve Camaj (19.), Melnyik (36.), Mesanovic (42.), Lippai (59.), Balogh N. (92.)

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×