eur:
392.42
usd:
360.14
bux:
0
2024. július 15. hétfő Henrik, Roland
Milák Kristóf, a férfi 50 méteres gyorsúszás második helyezettje a 18. rövidpályás úszó országos bajnokságon Kaposváron 2022. november 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Milák Kristóf meghozta a rég várt döntést - nyilatkozat

A nyári szünet után hétfőn délelőtt már a Duna Arénában edzett Milák Kristóf olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó.

"Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatását és megértését, azon leszek, hogy mindenkit kárpótoljak" - mondta korábbi bejelentésével összhangban meghozott döntése kapcsán, a Magyar Úszó Szövetség honlapján megjelent tájékoztatás szerint.

Milák Kristóf június 21-én jelentette be, hogy egy időre elege lett az úszásból és nem vesz részt a fukuokai vizes világbajnokságon sem. Két és fél hónapot hagyott ki. Hétfő reggel már lehetett sejteni, hogy ez történik, délelőttre pedig befutott a hivatalos közlemény.

"Visszatértem. Szükségem volt a szünetre, mert érzem, hogy most ismét készen állok a folytatásra, ugyanazzal, vagy még acélosabb akarattal is, mint bármikor korábban. Ismét érzem az éhséget, hogy olyan dimenzióit mutassam meg az úszásnak, amit eddig még nem. Kettőzött ambícióval kezdtem újra az edzéseket, beprogramoztam magam, tudom, hogy az első hetek, hónapok fájni fognak, de én választottam ezt az utat, és végigmegyek rajta – Párizsig, aztán még tovább is" - nyilatkozta.

Mint ahogy azt az Infostart is megírta, Miláknak a napokban az edzéseket is meg kell kezdenie, a menetrend már megvan, nyilatkozta Virth Balázs vasárnap este. A tréner hozzátette, hogy a héten az edzőbizottság megvitatja a párizsi olimpiáig tartó felkészülés menetrendjét, aminek ismeretében mindenki pontosan tudja majd, mire számíthat a következő szűk tizenegy hónapban, ami még hátravan a nyári játékok kezdetéig.

Címlapról ajánljuk
A spanyolok végigverték Európa elitjét
Euro 2024 - számadás

A spanyolok végigverték Európa elitjét

A torna legjobb csapata diadalmaskodott a 2024-es Európa-bajnokságon, a spanyol válogatott mind a hét mérkőzését megnyerte a tornán. Ritka menetelés végén ült fel a trónra: legyőzte, illetve kiejtette a rendező német csapatot, az előző torna két döntősét, a francia és az olasz válogatottat, s a legnagyobb esélyesek közé sorolt francia csapatot, a horvát, az albán és a georgiai együttest.

"Hősként halt meg" - tudják, hogy ki volt a Donald Trump elleni merénylet áldozata

Egy 50 éves férfi a lányát és feleségét védte a testével amikor a lövöldözés elkezdődött.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×