eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton a kazah Alekszandr Bublik ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének első fordulójában 2022. június 27-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Kulcsembert veszített a DK-csapat

Fucsovics Márton nem játszik a törökök elleni hazai tenisz Davis Kupa-osztályozón.

Nagy Zoltán, a magyar DK-csapat szövetségi kapitánya már a jövő keddi nevezési határidő előtt, szerdán nyilvánosságra hozta az együttes összeállítását: a szeptember 15-én és 16-án esedékes keszthelyi összecsapáson Marozsán Fábiánra, Piros Zsomborra, Valkusz Mátéra, Fajta Péterre és a válogatottban most debütáló Füle Mátyásra számít.

„Egyeztettem Fucsovics Marcival és stábjával, úgy döntöttek, hogy ezúttal nem vállalja a játékot” – idézte a szakvezetőt a szövetség közösségi oldala. – A wimbledoni időszak után nem játszott salakon és a következő időszakban is kemény pályán szeretne készülni, ráadásul apróbb sérülések is akadályozzák. Sajnálom, hogy Marci most nem tud velünk lenni Keszthelyen, de a csapatunk így is nagyon erős, ráadásul újoncot is avatunk Füle Mátyás személyében, aki nemrég salakon megnyert egy 25 ezres versenyt, többek között a harmadik számú török játékost is legyőzve” – nyilatkozott Nagy Zoltán.

A magyar válogatott az év elején Tatabányán 3–2-re kikapott a francia válogatottól a DK-selejtezőben, így osztályozót kell vívnia. Ha nyer, jövő februárban ismét selejtezőt játszhat a DK-döntőbe jutásért.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×