eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A ferencvárosi Ryan Mmaee (j) és a fehérvári Stopira a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Ferencvárosi TE - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. augusztus 14-én. A címvédő Ferencváros 4-0-ra győzött.
Nyitókép: A ferencvárosi Ryan Mmaee (j) és a fehérvári Stopira a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Ferencvárosi TE - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. augusztus 14-én. MTI/Kovács Anikó

Újabb idegenlégiós hagyja el a Ferencvárost, ennyit kap érte a magyar klub

Saját Instagram-oldalán köszönt el a Fraditól és a szurkolóktól Ryan Mmaee. Az angol Stoke City már be is jelentette a focista leigazolását.

Jelenleg az angol másodosztályban a Championshipben szereplő Stoke Cityhez távozott Ryan Mmaee. Állítólag 2 millió eurót fizetett érte a Stoke City az FTC.nek, de sikeres szereplésük esetén ez az összeg további milliókkal nőhet, a vége akár 4.2 millió is lehet - írja a Sportal.

Mmaee saját Instagram-oldalán elbúcsúzott a szurkolóktól, kiemelve, hogy két fantasztikus szezont töltött Budapesten, és felejthetetlen élményekkel gazdagodott.

Megköszönte a klubnak, az edzőknek, a stábtagoknak, a csapattársaknak és a drukkereknek is a szeretetet és a támogatást. Kiemelte, hogy akárhová is kerül, a Ferencváros mindig fontos marad a számára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ryan Mmaee (@mmaeestro) által megosztott bejegyzés

Az FTC a héten 4-0-ra győzött az ír Shamrock Rovers ellen így valószínűleg továbbjut a Konferencia-liga újabb fordulójába.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×