eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi argentin csapatkapitány egy dohai sajtóértekezleten 2022. november 21-én. Argentína másnap Szaúd-Arábia ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának első fordulójában.
Nyitókép: Abir Szultan

Piroson hajtott át Messi, kevésen múlott, hogy baj legyen – videó

Majdnem balesetet okozott Lionel Messi, amikor Floridában áthajtott a piros lámpán az egyik kereszteződésben – ugyanakkor, ha minden igaz, minden joga megvolt hozzá.

A 36 éves játékos néhány nappal ezelőtt érkezett a tengerentúlra, hogy elintézze az új szerződését az Inter Miaminál, ám Floridában hajszál híján közlekedési balesetbe keveredett – írja a Marca alapján a Vezess.hu.

Messi ugyanis áthajtott egy piros lámpán, majd kis híján nekiment egy másik autónak a kereszteződésben. A történteket egy járókelő rögzítette is:

A cikk szerint a világbajnok argentin labdarúgónak valószínűleg engedélye volt rá, hogy figyelmen kívül hagyja a közlekedési lámpát, ugyanis előtte és mögött szirénázó rendőri kíséret haladt. A balesetet sikerült elkerülni, így személyi sérülés sem történt.

Ha a hatóságok nem tartottak volna vele, Messinek 125 dolláros, átszámítva körülbelül 40 ezer forintos pénzbírságot és három büntetőpontot eredményezett volna a kihágás.

Azóta már egyébként az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (Major League Soccer) szereplő Inter Miami hivatalos felületein bemutatta legújabb igazolását: a hétszeres aranylabdást és világbajnokot:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×