eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán
Szoboszlai Dominik ünnepel a szurkolókkal a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Magyarország - Litvánia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. június 20-án. A magyar válogatott 2-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Kiderült, miért esett Szoboszlai Dominik választása a 8-as mezszámra

Már nem kell találgatni, maga a labdarúgó árulta el a titkot.

Ahogy azt korábban beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az RB Leipzigtől hivatalosan is a Liverpool FC-hez igazolt. Ezt a klub jelentette be a közösségi oldalán vasárnap és az is kiderült, hogy a labdarúgó a 8-as mezszámot fogja viselni ezentúl.

Fabrizio Romano átigazolásokkal foglalkozó szakember egyik Twitter-posztja alapján nem is véletlenül esett a 8-as számra a választása a magyar játékosnak – írja az Atv.hu.

„Ő [Steven Gerrard] volt a legnagyobb, amikor gyerek voltam” – mondta Szoboszlai, és kiderült az is, hogy van egy tetoválása is, amely Gerrard egyik idézetét ábrázolja: „A tehetség isteni áldás, de hihetetlen akarat és alázat nélkül mit sem ér” – írja a Liner.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×