eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A kecskeméti Szalai Gábor, miután gólt szerzett a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában játszott Kecskeméti TE - Paksi FC mérkőzésen a kecskeméti Széktói Stadionban 2023. április 28-án.
Nyitókép: MTI/Bús Csaba

Rangadóval kezdődik majd a magyar foci

Az előző szezon arany- és ezüstérmese, azaz a Ferencváros és a Kecskeméti TE egymás ellen lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 2023/24-es idényének nyitófordulójában.

A sorozatban ötször bajnok zöld-fehérek és az újoncként nagy meglepetésre másodikként záró lila-fehérek rangadója azért is érdekes lesz, mert a Kecskemét az előző szezonban kétszer legyőzte a fővárosi együttest, egyszer pedig döntetlent játszott vele, azaz veretlen maradt.

A magyar szövetség (MLSZ) Twitter-oldala szerint az első kör hat mérkőzését július utolsó hétvégéjén rendezik.

Az újoncok közül a Diósgyőri VTK a Puskás Akadémiát fogadja, míg az MTK Budapest a Paksot.

Az OTP Bank Liga 1. fordulójának párosítása:

  • Ferencváros-Kecskemét
  • Újpest FC-Fehérvár
  • DVTK-Puskás Akadémia
  • DVSC-Mezőkövesd
  • MTK-Paks
  • Kisvárda-ZTE
Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×