eur:
393.51
usd:
364.34
bux:
71851.09
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa (b) csapattársával, Christopher Nkunkuval, miután berúgta a győztes gólt a Werder Bremen ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2023. május 14-i mérkőzésén Lipcsében. A Leipzig 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Tökéletes választ adott Szoboszlai Dominik az őt provokáló drukkernek - videó

Érmét mutatta a neki gusztustalanul mutogató Frankfurt-szurkolónak Szoboszlai Dominik.

Ahogy arról élő közvetésben beszámoltunk szombat este, az RB Leipzig megnyerte a Német Kupát. A csapat második gólját Szoboszlai Dominik rúgta az Eintracht Frankfurt ellen.

Az eredményhirdetés után az egyik ingerült frankfurti drukker beintett Szoboszlainak, aki a tökéletes választ adott a gesztusra.

Megmutatta az érmét neki, sőt meg is csókolta azt. Mondjuk a magyar válogatott játékos mosolya nem nyugtathatta meg a szurkolót.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

Rejtett diszkrimináció – Az idősek sajnos Magyarországon láthatatlanok

A sajtóban megszaporodtak azok a híradások, melyek szerint a nyugdíj mellett dolgozók száma tíz év alatt megnégyszereződött. Az elemzők jelentős része szerint a nyugdíjak annyira alacsony összegűek, hogy egyre több nyugdíjas kényszerül a megélhetése érdekében a nyugdíj mellett is dolgozni, és emiatt emelkedik jelentősen a nyugdíjas dolgozók száma. Vajon valóban ez a helyzet? 2. rész.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×