eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Oliver Kahn, a Bayern München német labdarúgóklub vezérigazgatója, Julian Nagelsmann, a Bayern München vezetőedzője és Hasan Salihamidzic, a Bayern München sportigazgatója (b-j) az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabda átadási ünnepségére érkezik a párizsi Chatelet Színházba 2021. november 29-én. A díjat a France Football francia szaklap hagyományos évenkénti választása alapján ítélik oda.
Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat

Hiába a címnyerés, a Bayern menesztette Oliver Kahnt és Hasan Salihamidzicot

Nem sokkal a sorozatban 11. bajnoki cím megnyerése után a Bayern München labdarúgóklubja bejelentette, hogy menesztette Oliver Kahn vezérigazgatót és Hasan Salihamidzic sportigazgatót.

A bajor egyesület nagyjából egy órával a története 33. Bundesliga-diadalát érő, Kölnben aratott 2-1-es siker után a weboldalán közölte, Kahn helyét az 55 éves Jan-Christian Dreesen veszi át, aki már tíz éve dolgozik a klubnál.

Arról egyelőre nem számolt be a Bayern, hogy Salihamidzic utódja ki lesz.

A Thomas Tuchel vezetőedző és Lőw Zsolt másodedző által irányított müncheni sztáregyüttes szombaton a kölni győzelmével és jobb gólkülönbségének köszönhetően nyerte meg a bajnoki címet, miután közvetlen riválisa, a Borussia Dortmund csak 2-2-es döntetlent játszott a vendég Mainzcal.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×