eur:
395.19
usd:
368.37
bux:
71523.25
2024. július 2. kedd Ottó
Manhercz Krisztián a vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának elődöntőjében, a Magyarország - Spanyolország mérkőzésen Splitben 2022. szeptember 8-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Bombahír a magyar vízilabdázás nagy gólvágójáról

Klubtársa után megy Franciaországba a vb-ezüst- és olimpiai bronzérmes válogatott játékos, Manhercz Krisztián.

Angyal Dániel után az Európa-bajnok, világbajnoki ezüst- és olimpiai bronzérmes Manhercz Krisztián is a francia CN Marseille férfi vízilabdacsapatába igazol.

"Angyal és Manhercz személyében két magyar játékos is érkezik hozzánk. Két kiváló vízilabdázóról van szó, büszkék és boldogok vagyunk, amiért a mi keretünket erősítik majd a következő szezonban" - nyilatkozta kedden az M1 aktuális csatornán Milos Scepanovic, a francia csapat vezetőedzője.

Hozzátette, ez egy nagy lehetőség számukra, és az egész csapat azt várja tőlük, hogy erősítést jelentsenek.

"Sokat profitálhatunk abból a minőségből, amit ők képviselnek a vízilabdában. Mindenki elismeri őket, de ez nem jelent újdonságot. Az, hogy ők ketten hozzánk érkeznek, sok bátorságot, önbizalmat ad nekünk a következő szezonra" - magyarázta a tréner.

Mindkét magyar pólós az OSC együtteséből távozik az idény végén, az Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes Angyal marseille-i szerződtetését május elején jelentették be.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
2024. július 2. 15:21
×
×
×
×