eur:
394.93
usd:
367.52
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Dárdai Pál, a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC újonnan kinevezett vezetőedzője egy berlini sajtóértekezleten 2023. április 17-én. A Hertha szakmai munkáját harmadszor elvállaló Dárdai Sandro Schwarzot váltja a csapat kispadján.
Nyitókép: MTI/AP/DPA/Andreas Gora

Kiütötték a Herthát Kölnben, Dárdai Pál csapata kilátástalan helyzetbe került

Dárdai Pál csapata, a sereghajtó Hertha BSC 5-2-es vereséget szenvedett a Köln otthonában.

A fővárosi együttes ugyan egy korai bekapott gól után fordítani tudott, de a hazaiak még a szünet előtt visszavették az előnyt, a fordulást követően pedig fölényessé tették sikerüket.

Vereségével a Hertha helyzete szinte reménytelen, két fordulóval a vége előtt hátránya öt pont a bennmaradást érő 15. helyen álló Schalke 04 együttesével szemben, de az osztályozót jelentő pozíciótól is három pontra van úgy, hogy riválisai egy meccsel kevesebbet játszottak

1. FC Köln-Hertha BSC 5-2 (3-2).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×