eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Hanga Ádám, a Real Madrid (b) és Mattias Lessort, a Partizan Beograd játékosa a férfi kosárlabda Euroliga mérkőzésén a madridi Wizink Központban 2023. április 25-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juan Carlos Hidalgo

Euroliga: tömegverekedésbe fulladt Hanga Ádámék negyeddöntője – videó

A Real Madrid 95–80-as vereséget szenvedett a vendég Partizan Beogradtól a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének csütörtöki, második mérkőzésén, amely 1 perc 40 másodperccel a lefújás előtt ért véget tömegverekedés miatt.

Az első Madridban rendezett összecsapást kedden 89-87-re nyerte a szerb együttes, a csütörtöki találkozón pedig végig jobb volt, mint ellenfele.

A meccset kevéssel a vége előtt a játékosok között kirobbant verekedés „zárta le”, az összetűzés után pedig a liga honlapjának beszámolója szerint nem maradt elég kosaras egyik csapatból sem, hogy lejátszhassák a fennmaradt 1 perc 40 másodpercet.

Hanga Ádám a verekedés kirobbanásakor a cserepadon volt. A magyar válogatott játékos a találkozón 6 percet játszott, s ez idő alatt egy asszisztot adott.HUGE BRAWL just went down in Wizink Center between Partizan and Real Madrid players ? #EuroLeague pic.twitter.com/wkpzyIQTcM

A csütörtöki meccs folytatása egyelőre kérdéses, az eredeti kiírás szerint az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc harmadik mérkőzését kedden játsszák Belgrádban. A spanyolok a harmadik, a szerbek a hatodik helyen zárták az alapszakaszt.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×