eur:
393.49
usd:
364.39
bux:
71929.21
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Felsorakoznak a versenyzők a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzése előtt a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Alapvető szabályt változtattak meg az azeri futam előtt a Forma 1-ben

Több motort használhatnak ezentúl a Forma 1-ben, de sprintfutamokba is belenyúlnak.

Két komoly változás is lesz a hétvégi futamra. Az egyik a sprintfutamot változtatja meg. Eszerint a sprintes hétvégéken az eddigi második, szombat délelőtti szabadedzést egy második kvalifikáció váltja. A péntek délutáni a vasárnapi futam, a szombat délelőtti az aznap délutáni sprintverseny rajtsorrendjét adja - írja a vezess.hu.

A Playeren pedig az olvasható, hogy a FIA (nemzetközi szövetség) az eddigi három helyett négyre emelte az egy idényen belül büntetlenül felhasználható fő motorkomponensek, mint a belső égésű motor, turbófeltöltő, MGU-K, MGU-H számát.

Ezt az indokolhatja, hogy a sprintfutamok megnövekedett száma (idén három helyett már hat van) a motor és alkatrészei nagyobb igénybevételével jár.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Nincs megállás, folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Felemás hangulatban telt a kereskedés csütörtök reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában folytatódik az emelkedés a tőzsdéken, míg Amerikában a függetlenség napja miatt ma nem lesz kereskedés. Gazdasági események szempontjából a brit parlamenti választások okozhatnak elmozdulásokat, illetve érkezik az EKB jegyzőkönyve is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×