eur:
386.4
usd:
355.41
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
A debreceni Dzsudzsák Balázs gólöröme a labdarúgó Merkantil Bank Liga 38., utolsó fordulójában játszott Debreceni VSC - Szombathelyi Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. május 16-án.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Nem bírt magával Dzsudzsák Balázs, eltiltották

Kétmeccses eltiltás kapott, Ferenczi János csapattársa annál is többet.

Az NB I 27. fordulójában a Debrecen hazai pályán 1–0-ra kikapott a Puskás Akadémiától. A találkozó vége feszült hangulatban telt, előbb megítéltek, majd VAR-ral visszavontak egy tizenegyest hazai oldalon, ezt követően Ferenczi Jánost kiállították, majd a 94. percben esett a felcsútiak győztes gólja.

A mérkőzésnek a lefújás után még volt utóélete, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága ugyanis két debreceni játékost is eltiltott – írja 24.hu.

A sportszervezet álláspontja szerint Ferenczi János (DVSC) 3, Dzsudzsák Balázs (DVSC) a Puskás Akadémia elleni mérkőzés után az öltözőfolyosón tanúsított sportszerűtlen magatartás miatt 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

A büntetésről a debreceni klub is beszámolt, jelezve, hogy vizsgálják a fellebbezés lehetőségét.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×