eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban  2023. március 2-án.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Megtört a Puskás Akadémia rossz sorozata

Labdarúgó NB I - A Puskás Akadémia a hosszabbításban győzött Debrecenben.

A Puskás Akadémia a hosszabbításban gólt szerezve 1-0-ra győzött Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A felcsútiak a sikerükkel pontszámban utolérték a riválisukat, de több győzelmével a Debrecen maradt a negyedik.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Debreceni VSC-Puskás Akadémia FC 0-1 (0-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3726 néző, v.: Bognár

gólszerző: Zahedi (94.)

piros lap: Ferenczi (89.)

sárga lap: Manrique (23.), Ojediran (27.), Dreskovic (71.), Varga K. (77.), Ferenczi (89., 89.), illetve Favorov (11.), Komáromi (26.), Golla (49.), Colley (89.)

Debreceni VSC:

Megyeri - Kusnyír, Dreskovic, Loncar, Ferenczi - Manrique, Ojediran - Varga K. (Kiziridisz, 81.), Dzsudzsák, Szécsi (Bódi, 65.) - Babunski (Mance, 81.)

Puskás Akadémia FC:

Markek - Szolnoki, Golla, Spandler, Ormonde-Ottewill - Batik, Favorov - Levi, Komáromi (Corbu, 66.), Gruber (Zahedi, 84.) - Puljic (Colley, 81.)

A Puskás Akadémia kezdte jobban a mérkőzést, de a próbálkozásai elkerülték a kaput, tíz perc után pedig kiegyenlítetté vált a játék. Az első félidő közepén a rengeteg szabálytalanság miatt nem alakult ki folyamatos játék és így helyzetek sem. A szünet előtti tíz percben veszélyesebb volt a hazai együttes, de Markek két bravúrral megőrizte a kapuját a góltól.

A felcsútiak első kaput eltaláló lövésére több mint ötven percet kellett várni, de Megyerinek akkor sem volt nehéz dolga. Ezt leszámítva viszont továbbra is inkább a hazaiak akarata érvényesült, s bár közelebb jártak a gólhoz, a győztes találatot nem sikerült megszerezniük. A meccset - főleg az idő előre haladtával - sokkal inkább a szabálytalanságok, műesések és kakaskodások jellemezték, ennek nyomán a videobíró visszavont egy 11-est a Debrecentől, amely ráadásul Ferenczi kiállítása miatt tíz emberrel fejezte be az összecsapást. Létszámfölényben a felcsútiak a hosszabbításban az első és egyetlen komoly helyzetüket kihasználták, így kissé váratlanul elvitték a három pontot Debrecenből.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×