eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2022. október 26-án. A ferencvárosiak az Európa-liga csoportkörében a francia AS Monaco csapata ellen lépnek pályára október 27-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Máris hírbe hozták a bukdácsoló Fradi edzőjét

Az orosz Sport-express információi alapján Törökországból érdeklődnek a Ferencváros vezetőedzője, Sztanislav Csercseszov iránt.

A magyar bajnokkal ősszel egy Európa-liga csoportban szereplő Trabzonspor szeretné, ha az orosz szakember irányítana a következő idénytől.

Az oszét edző nem kívánta kommentálni az esetet. A hír egyébként még a Paks elleni mérkőzés előtt röppent fel, amelyet szombaton az FTC 3-2-re elvesztett.

Csercseszovot 2021 decemberében nevezték ki a Fradi élére, Peter Stögert váltotta a kispadon. Azóta El-csoportkörbe vitte a zöld-fehéreket, sőt csapatával elsőként jutott tovább a kvartettből, majd a nyolcaddöntőben a Leverkusen volt a végállomás.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×