eur:
394.46
usd:
365.28
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Ádám Martin a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Megsérült a magyar válogatott támadója – talán nincs akkora baj

Az első hírek még bokaproblémákról szóltak, de valószínűleg a vádlija sérült meg Ádám Martinnak.

A dél-koreai Ulszan Hyundai csatára kezdőként lépett pályára a Szuvon ellen 2–1-re megnyert szombati bajnokin, ám a 44. percben le kellett cserélni. Az első hírek még bokaproblémákról szóltak, de a játékos menedzsere a közmédiának elárulta: Ádám Martinnak a vádlija sérült meg.

Papp Gábor megjegyezte, egyelőre úgy tűnik, nincs komoly baj, azonban a pontos diagnózis csak a vasárnap vagy azt követően sorra kerülő újabb vizsgálatok után várható.

A menedzser hozzátette, bízik benne, hogy a válogatott támadó – aki a múlt hónapban az Észtország elleni felkészülési mérkőzésen, majd a Bulgária elleni Európa-bajnoki selejtezőn is betalált – minél hamarabb újra bevethető lesz, hiszen például szülei is kiutaztak hozzá Ázsiába.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×