eur:
394.54
usd:
365.35
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya előadást tart a Debreceni Egyetemen 2023. február 14-én. A Magyar szívvel olaszként című díszelőadást a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tantárgyhoz kapcsolódó előadássorozat részeként tartották.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Marco Rossi új oldalukról dicsérte játékosait

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szimpatikusnak tartja, hogy futballistái a szakmai előrelépést fontosabbnak tartják a pénznél a klubváltások tekintetében.

Az olasz szakember a Mol sajtóeseményén a közmédiának elmondta, hogy a válogatott utóbbi két mérkőzésén nagyon jól működött a kommunikáció a pályán. Hozzátette, a továbbiakban is lépésről-lépésre fogja építeni a csapatot, és minél feljebb szeretne jutni a FIFA világranglistáján.

A fejlődést a klubváltások is elősegíthetik azzal, hogy a játékosok a szakmai értékeket helyezik előtérbe. Szalai Attila, Sallai Roland és Kerkez Milos iránt is több komoly együttes érdeklődik.

"Nagyon szimpatikus, hogy a játékosaimat jobban érdekli a szakmai fejlődés, mint a pénz, ez pedig a nemzetközi futballban nagyon ritka" - fogalmazott a kapitány.

Marco Rossi kitért Ádám Martinra és Németh Andrásra is, amikor Szalai Ádám utódjáról kérdezték, és megerősítette, hogy mindkettejüknek magasabb szintre kellene lépniük, hogy végig tudják játszani a válogatott mérkőzéseket.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×