eur:
393.12
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A győri Görbicz Anita (b), valamint Rinka Duijndam (b2) és Alina Grijseels (j), a német csapat játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - BV Borussia 09 Dortmund mérkőzésen a győri Audi Arénában 2020. november 8-án. A címvédő győri együttes 38-25-re győzött.MTI/Krizsán Csaba
Nyitókép: Krizsán Csaba

Világbajnok igazol Győrbe

Természetesen női kézilabdáról van szó. A poszt pedig: kapus.

Rinka Duijndam személyében világbajnok holland kapust igazol a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

"Miután kiderült, hogy Silje Solberg anyai örömök elé néz, a klubvezetés úgy ítélte meg, hogy a következő szezonban is szükség lesz egy olyan kapusra, aki megfelelően helyettesíteni tudja norvég klasszisunkat" - áll a klub honlapjának pénteki beszámolójában.

A 25 éves játékos tagja volt a 2019-ben Japánban világbajnoki címet szerzett, illetve a 2018-ban Európa-bajnoki bronzérmes holland válogatottnak. Kisebb holland klubok után a Borussia Dortmund és a Thüringer HC csapatában szerepelt, majd tavaly nyáron a norvég Sola HK-hoz igazolt.

Endrődi Péter ügyvezető elmondása szerint Duijndam szerződése egy plusz egy évre szól.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×