eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Sevilla, 2018. július 27.Nebojsa Vignjevic, az Újpest szerb vezetőedzője utasításokat ad játékosainak a pályaszélről a labdarúgó Európa Liga második selejtezőfordulójában játszott Újpest FC-Sevilla első mérkőzésen a sevillai Sánchez Pizjuan Stadionban 2018. július 26-án. A fővárosi együttes 4-0-s vereséget szenvedett idegenben. (MTI/EPA/José Manuel Vidal)
Nyitókép: MTI/EPA/José Manuel Vidal

Régi-új vezetőedzője lett a kiesés ellen küzdő Újpestnek

Nebojsa Vignjevic váltja Milos Kruscicot a labdarúgó OTP Bank Ligában tizedik helyen álló Újpest FC vezetőedzői posztján.

A lila-fehér klub csütörtökön a honlapján közölte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Krusciccsal. A 46 éves szerb tréner tavaly januárban került a csapat élére, irányításával az Újpest ötödikként végzett az előző bajnoki idényben. Most viszont a bennmaradásért küzd, és vasárnap 5-1-es vereséget szenvedett vendégként a Puskás Akadémiától.

Az 54 éves, ugyancsak szerb Vignjevic 2013 és 2020 között vezette már az újpestieket, akikkel kétszer Magyar Kupát (2014, 2018), egyszer Szuperkupát (2014) nyert, a 2017/18-as bajnoki idényben pedig bronzérmet szerzett. Legutóbb a Budapest Honvédnál tevékenykedett, benntartotta a csapatot az élvonalban, majd tavaly júniusban közös megegyezéssel szerződést bontott.

Vignjevic a magyar válogatott észtek elleni mérkőzése után az M4 Sport vendége lesz a Nemzeti Sporthíradóban.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×