eur:
395.11
usd:
368.18
bux:
71554.15
2024. július 2. kedd Ottó
Major Endre, a riói paralimpiára kvótát szerzett asztaliteniszező (b) és Frank Béla, a para-asztalitenisz válogatott szövetségi kapitánya a paralimipai asztaliteniszezők bemutatása alkalmából megrendezett nyílt edzésen a budapesti Ormai László Csarnokban 2016. február 23-án. Minden eddiginél több, hat asztaliteniszező képviseli majd Magyarországot a szeptemberi, riói paralimpián.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Nyolc magyar érem a para-asztaliteniszezők lignanói világkupáján

A magyar csapat két arany-, két ezüst- és négy bronzérmet nyert a para-asztaliteniszezők olaszországi világkupáján, Lignanóban.

A hazai sportági szövetség tudósítása szerint a paralimpiai kvalifikációs versenyen 33 ország asztaliteniszezői vettek részt.

Győzött a Berecki Dezső, Csonka András férfi és a Csonka, Szvitacs Alexa vegyes páros. Másodikként végzett Arlóy Zsófia és a tavaly világbajnok Szvitacs, míg a harmadik helyen fejezte be szereplését a kétszeres paralimpiai aranyérmes Pálos Péter, illetve Bereczki Dezső, és bronzérmes lett női párosban Arlóy az angol Felicity Lucy Pickard, Szvitacs pedig a brazil Bruna Costa Alexandre oldalán.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
2024. július 2. 15:21
×
×
×
×