eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Pedri, az FC Barcelona játékosa, csapattársával, Raphinával ünnepel, miután megszerezte csapata első gólját a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában játszott FC Barcelona-Getafe CF mérkőzésen Barcelonában 2023. február 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta

Vasárnap El Clásico, újra kidőlt a Barcelona oszlopa

A Real Madrid előtt ezzel akár meg is nyílhat az esély, hogy 6 pontra szűkítse hátrányát, amivel megmaradna az esélye a bajnoki aranyra.

Egy hónapja a Manchester Uniteddal vívott BL-meccsen sérült meg Pedri, a Barcelona spanyol válogatott középpályása, azóta készült a visszatérésre, ám ez a vasárnapi El Clásicón - a Real Madrid ellen - biztos nem következik be, ugyanis a 20 éves labdarúgó a pénteki edzésen újra megsérült - írja spanyol lapinformációk alapján a 24.hu.

A futballista combizma nem csak a Real elleni szereplést, hanem a válogatottbeli részvételt is veszélyezteti.

A Barcelonában helyére Franck Kessié léphet, ha Xavi tartja magát a 4-3-3-as felálláshoz.

A spanyol pontvadászatban a Barcelona nagy fölénnyel vezet, 9 pontos előnye a Real Madriddal szemben pedig 12-re hízhat a bajnokság utolsó szakaszára fordulva.

Vasárnap este 9-kor jön a meccs, magyar nyelven a Spíler2 adja.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×