eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Rasovszky Kristóf a férfi nyíltvízi úszók 10 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tavon 2022. június 29-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Olyat taroltak a magyarok a nyílt vízi úszó Ek-n, hogy olyan nincs is

Mindkét nemnél magyar nyíltvízi úszó zárt az első négy helyen az Európa-kupa-sorozat idei első versenyén, Eilatban.

A mezőny jelentős részét hazai úszók alkották, rajtuk kívül szinte csak magyar és olasz versenyzők indultak.

A magyarok hibátlan teljesítménnyel taroltak, a férfiaknál és a nőknél is az első négy helyet hozták el: Betlehem Dávid a táv 2019-es világbajnoka, a 10 kilométeren olimpiai ezüstérmes Rasovszky Kristóf, valamint Kovács-Seres Hunor és Kalmár Ákos előtt diadalmaskodott, míg Fábián Bettina mögött Szimcsák Mira, Rohács Réka és Olasz Anna csapott célba.

A magyar szövetség közösségi oldala kiemelte: az ötkilométeres távot követően szombaton 10 kilométeren rendeznek versenyt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×