eur:
392.67
usd:
362.87
bux:
72120.63
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - DECEMBER 28: Christian Atsu of Newcastle United arrives at the stadium prior to the Premier League match between Newcastle United and Everton FC at St. James Park on December 28, 2019 in Newcastle upon Tyne, United Kingdom. (Photo by Ian MacNicol/Getty Images)
Nyitókép: Ian MacNicol/Getty Images

Élve találtak rá a romok alatt a Chelsea volt játékosára

Portugál sajtóhírek szerint élve, de súlyos sérülésekkel úszta meg a katasztrófát Christian Atsu, a Hatayspor középpályása.

A ghánai sportújságíró, Saddick Addams a történtekről az alábbi részleteket osztotta meg a Twitter-oldalán:

„Atsuék a földrengésben összeomlott épület kilencedik emeletén voltak a katasztrófa bekövetkeztekor. Három játékost és a klub egyik képviselőjét megtalálták a romok alatt és kiszabadították. A klub további képviselői a helyszínen vannak, a keresés folytatódik” – idézi tweetjét a Sportal.

Hatay városa komoly károkat szenvedett, a város csapata, a Hatayspor klub úgyszintén. Korábbi hírek alapján a sportigazgatót, Taner Savut és a klub tolmácsát sem találták meg eddig.

A klub két futballistája, Onur Ergun és Burak Oksuz maga is részt vett a mentésekben, míg Kerim Alici saját magát mentette ki a romok alól. A portugálok hozzátették, a Portóból származó Rúben Ribeiro és a zöld-foki-szigeteki Zé Luís is biztonságban vannak. Christian Atsu – aki vasárnap még győztes gólt szerzett csapata bajnokijának ráadásában – súlyos sérülésekkel úszta meg a katasztrófát.

Biztonságban van a Kasimpasa futballcsapatának teljes küldöttsége is, akik vasárnap játszottak bajnoki meccset Hatayban, és hétfőn akartak visszatérni Isztambulba.

Címlapról ajánljuk

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×