eur:
396.31
usd:
354.6
bux:
74905.79
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Christian Eriksennek, a dán labdarúgó-válogatott csapatkapitányának üzen a kezében egy papírt tartó szurkoló a lelátón a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Dánia-Belgium mérkőzés előtt Koppenhágában 2021. június 17-én. Eriksen június 12-én az Eb-újonc finnek elleni összecsapás 43. percében mindenféle előzmény nélkül összeesett a pályán, ahol bő tíz percen keresztül élesztették újra, mielőtt szállítható állapotba került. A 109-szeres válogatott játékost végül stabil állapotban vitték kórházba, ahol már kommunikálni is tudott.
Nyitókép: MTI/AP/EPA pool/Friedemann Vogel

Rájár a rúd Christian Eriksenre - nem is kicsit

A korábban szívbetegségéből kigyógyult dán válogatott futballistára most egy sérülés miatt nem számíthatnak hónapokig - Manchesterben sem.

Súlyos a sérülése Christian Eriksennek, az angol labdarúgó-bajnokságban negyedik helyen álló Manchester United dán válogatott középpályásának, aki nagy valószínűséggel csak május elején lesz újra bevethető.

A 30 éves futballista a másodosztályú Readinggel szemben megvívott szombati FA Kupa-mérkőzésen sérült meg, és mankók segítségével hagyta el az Old Traffordot.

A United keddi közleménye szerint Eriksen bokasérülést szenvedett, visszatérésére legalább április végéig várni kell, de az is elképzelhető, hogy csak május elején léphet újra pályára.

Az MU 3-1-re nyert a Reading ellen szombaton, és a nyolcaddöntőben a West Ham Uniteddel találkozik majd február végén.

Eriksen kiválása érzékenyen érintheti a manchesteri sztárcsapatot, amely a Premier League-ben az élmezőnyben csatázik, a Ligakupában pedig nagy esélye van bejutni a döntőbe, miután a Nottingham Forest elleni elődöntős párharc első meccsét 3-0-ra megnyerte idegenben. A visszavágót szerda este rendezik.

A United az Európa-ligában is érdekelt még, abban a versenysorozatban a nyolcaddöntőbe kerülésért az FC Barcelonával találkozik majd.

Címlapról ajánljuk
Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Kormányválság alakult ki Csehországban, koalíciós tárgyalások jönnek

Azután, hogy Petr Fiala miniszterelnök kedden bejelentette, meneszteni kívánja a kabinetből Ivan Bartos kalózpárti kormányfőhelyettest és regionális fejlesztési minisztert, mert nem elégedett a munkájával, a Kalózpártnál "robbant a bomba". Bartos szerint Fiala megszegte a koalíciós szerződést.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Megváltoztatja nukleáris doktrínáját Oroszország, Vuhledárban folynak a harcok – Háborús híreink csütörtökön

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán bejelentette, megváltoztatja Oroszország nukleáris doktrínáját, kifejezetten azzal a céllal, hogy szükség esetén atomcsapást tudjon mérni Ukrajnára. Eszerint nukleáris csapással lenne sújtható egy olyan agresszor állam is, amely nem rendelkezik nukleáris fegyverrel, de egy másik, atomfegyverekkel rendelkező ország támogatását élvezi. Utóbbi az Egyesült Államokra és Ukrajnára vonatkozhat. Orosz jelentések szerint újabb két települést foglaltak el Donyeck megyében, és már az egykor 14 ezres város, Vuhledár belterületén folynak a harcok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×